Heel even was ik weer teruggetrokken in mijn eigen bubbel.

Ging het slecht met me ? Nee eigenlijk niet, het gaat eigenlijk heel goed. Het voelt soms zelfs heel gek als ik kan antwoorden dat het goed met me gaat. En het ook oprecht zo is, ik hoef geen toneelstukje meer op te voeren. Er heerst zoveel positiviteit. Maar al die positieve prikkels moest ik voor mezelf wel even verwerken. Na 2 en half best wel zware/moeizame jaren ben ik haast bijna niet meer gewend dat het allemaal ook makkelijk kan. En dat was voor mijzelf wel even heel confronterend.

Nu dat het beter gaat wordt ik mijzelf ook steeds meer bewust van mijn eigen energieveld. Ik had de tijd nodig om deze gevoelens en gedachtes even in alle rust te verwerken. Ik besloot even een break te nemen van social media en ik merkte dat het schrijven me ook even niet lekker af ging. Nu kon ik hier heel gefrustreerd van raken of het gewoon even naast mij neerleggen en laten voor wat het was. In alle rust haalde ik mijn kwasten uit de kast en nam ik de tijd voor één van mijn andere passies waar ik mijzelf en mij gedachtes helemaal in kwijt kan. Ik ben tenslotte de enige die mijn eigen energie kan beschermen.

Ik heb ondertussen gemerkt dat bepaalde prikkels en ervaringen heel anders bij mij binnenkomen. Zoals ik al eerder heb beschreven in mijn blogs, ik heb het gevoel dat ik alles intenser ervaar, situaties dieper beleef en hier meer verwerkingstijd voor nodig heb. Ik was de afgelopen week echt even overweldigd door alles en voelde heel goed aan dat ik hierdoor energie aan het verliezen was. Maar nu ik alles weer een plekje heb gegeven ben ik weer volledig opgeladen.

We springen gewoon in het diepe!

Waardoor was ik zo overweldigd? Nou ik had dus twee sollicitaties, het blijft een spannend iets jezelf verkopen voor een functie die je heel graag wilt hebben. Bij beide organisaties hadden ze een mooie aanbieding voor mij en dat maakte de keuze maken wel wat moeilijker! Bleef ik bij mijn huidige baan waar ik gewoon voel dat ik daar niet meer op mijn plek ben maar het “safe” is. Of spring ik gewoon in het diepe en kies ik voor één van die organisaties? Na veel wikken en wegen en de voordelen en nadelen voor mezelf op een rijtje te hebben gezet, doet Cherry dus het tweede. Het is een uitdaging die op het juiste moment op mijn pad is gekomen. Een uitdaging die aansluit bij mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik heb mijn ontslag ingediend bij mijn huidige baan en ga na de zomervakantie beginnen aan een nieuwe uitdaging. Een uitdaging die beter past bij mijn gezinsleven, een uitdaging waarbij ik rekening kan houden met de zwakte die ik altijd mee zal dragen maar waarbij ik toch al mijn kwaliteiten kan benutten.

Foto door Sebastian Voortman op Pexels.com

Vandaag geen ellelange blog. Gewoon een kleine update waarom jullie even niets van mij hebben gehoord. Maar ik ben er weer hoor en ben alweer bezig met nieuwe onderwerpen om met jullie te delen. En natuurlijk niet te vergeten op woensdag komt er weer een blog over mijn weightloss journey online!

Lieve groet,

Cherry ❤️

Trending