white dandelion flower shallow focus photography

En toen zaten we alweer een week in 2023. Kan ik jullie nog een gelukkig nieuwjaar toewensen? Ik doe het bij deze toch! Dat 2023 veel goeds op jullie pad mag brengen. Dat het een jaar mag zijn vol vreugde, vrijheid, vrolijkheid en gezondheid. Het heeft even geduurd voordat ik weer op dit plekje kon zitten achter mijn laptop. Schrijven was een uitdaging zonder opgeslokt te worden door mijn eigen emoties. Maar de knop is om en de meid is weer terug. En wat heb ik dit gemist!

Welkom bij een nieuwe blog van Cherry.

Als ik terug kijk naar 2022 begon het jaar heerlijk en was ik on a role! Ik behaalde doel na doel. Maar in augustus 2022 werd onze wereld op zijn kop gezet en heb ik uiteindelijk alles moeten stopzetten. Ik moest rekening houden met mijn kwetsbaarheid. Prioriteiten stellen was een must, mijn gezin en gezondheid komen altijd nog op nummer 1. Hoewel ik nog steeds rouw wordt het wel tijd om verder te gaan met waar ik was gebleven. Het wordt tijd om weer op dezelfde frequentie te komen als die van mijn verlangens!

Onbewust was ik bezig met het werken naar een hogere frequentie.

Hoe kreeg ik het voor elkaar dat het zo goed verliep met het behalen van mijn doelen? Het had allemaal te maken met het houden van mijzelf, maar ook met het vertrouwen en geloven in mijzelf. Ik zat in zo’n fijne flow, ik voelde de groei en veranderingen die van binnenin plaats vonden. Ik was bezig met het helen van mijn eigen blokkades want met het vasthouden aan pijn was ik mijzelf alleen maar aan het straffen. Ik veranderde de negatieve betekenissen die hingen aan de gebeurtenissen in mijn leven. Ik liet alles los wat mij niet langer meer diende. Uiteindelijk waren het allemaal “positieve” lessen. Spiritueel begon ik mij te openen, Ik kreeg meer vertrouwen in het universum, ze wil me iets leren, ze wil me helpen groeien. Of misschien wel ergens naar toe leiden. Ik was weer verbonden met mijn eigen lichaam, geest en ziel. En dat voelde ontzettend goed. Onbewust was ik bezig met het werken naar een hogere frequentie. En het aantrekken van “goede” dingen!

gray and black galaxy wallpaper

Onze gedachtes en gevoelens werken als een magneet!

Onze gedachtes en gevoelens werken als een magneet en de wet van aantrekking begon eindelijk positief te reageren op mijn signalen! Ik begon mijn verhaal met nieuwe overtuigingen te schrijven. Wat is de wet van aantrekking? De citaat “What you think about, comes about” vat de wet van aantrekking voor mij het beste samen. Beter kan ik het nu ook nog niet verwoorden, ik ben mijzelf nog verder aan het verdiepen. Maar tijdens mijn reflectie van 2022 was het wel duidelijk voor mij dat ik door mijn persoonlijke groeiproces onbewust was begonnen met manifesteren. In de eerste helft van het jaar zat ik op een hoge frequentie en de tweede helft van het jaar liep ik tegen wat blokkades aan. Daardoor zakte ik weer naar een lagere frequentie en ja dat heb ik zeker gemerkt door de negativiteit wat om mij heen hing! Het begon allemaal met het overlijden van mijn bonuspapa en hoe ik opgeslokt werd door de bijbehorende emoties. Die energie stuurde ik ook de universum in wat resulteerde in een kapotte auto, een lekkende wasmachine en ga zo maar door. Ik weet nu dat ik die emoties echt moet los laten, het zal en kan mij niet langer meer dienen, zijn verlies moet ik accepteren om verder te gaan. En in 2023 wil ik nu bewust gaan manifesteren.

Manifesteren is veel meer dan een wens doen en afwachten tot deze wens uitkomt. Nee je moet zelf ook echt aan het werk! Dus ik zal eerst weer mijn frequentie naar een hoger niveau moeten tillen. Hoe? Nou dat is simpel; Ik begin weer met mijn dagelijkse affirmations. Positief tegen mijzelf praten. Ik moet mezelf weer even een schop onder die grote derrière geven en mijn eigen beste vriendin zijn. 5 affirmaties waar ik mij in het begin van het jaar echt aan vastklampten waren:

1. I am grateful for every experience. 2. I love who I am and who I am becoming. 3. I am not my past, I’m creating my own future. 4. I attract people who help me reach my goals. 5. There is space in this world for my talent.

Daarnaast wil ik ook weer mediteren, begin afgelopen jaar was ik hier mee gestart. Het hielp mij ontzettend om mijn lichaam en geest te ontspannen. Vaak deed ik dit einde dag, ik trok hier dan 5 tot 10 minuten voor uit. Eigenlijk moet ik gewoon weer alles doen waarvan ik weet dat het mij onmiddellijk in een goed humeur zal brengen. Een goed humeur, staat gelijk aan hoge vibraties. En hoge vibraties betekent het aantrekken van goede dingen!!!

Manifesteren is veel meer dan een wens doen en afwachten tot deze wens uitkomt.

Zoals ik al eerder schreef is manifesteren meer dan een wens doen en afwachten tot deze wens uitkomt. Je zal er zelf ook voor moeten werken, je moet niet alleen je frequentie verhogen maar jij zal ook diegene zijn die dingen in beweging moet zetten. Het universum zal je helpen, maar jij moet beslissen wat je wilt en moet het werk doen, Jij bent diegene die het uiteindelijk waar zal maken en daarvoor zal jij initiatief moeten tonen. De wet van aantrekking werkt maar net zo goed als jij er voor werkt.

Weet wat je wilt manifesteren, geloof er in, voel het, handel en wees dankbaar!

Trending