Februari- Ook wel de maand van de liefde genoemd ❤️

Waarom? Omdat Valentijnsdag zich gauw zal aankondigen. Een dag die we eigenlijk allemaal zo vreselijk commercieel vinden😏. Want we hebben natuurlijk niet een speciale dag nodig om iemand geliefd en speciaal te laten voelen. Maar laten we eerlijk met elkaar blijven, we houden allemaal toch wel van dat beetje extra aandacht🤭. Oorspronkelijk was Valentijnsdag bedoeld voor mensen die anoniem de liefde wilden verklaren aan iemand. In de loop der jaren is dat toch wel wat veranderd, zo verras je niet meer alleen je partner maar wordt er ook aan familie en vrienden getoond dat hun vriendschap en liefde wordt gewaardeerd. Ik ben van mening dat we door de drukte van het leven nog altijd te weinig tegen onze geliefdes zeggen dat we van ze houden… Deze “speciale” dag is daarom een mooi excuus om in actie te komen en er extra bij stil te staan😉. Je kan het zelf zo gek maken als je wilt. Je raad het al heah? Deze blog gaat over Valentijn!

“Geniet van de hartjes, geniet van de liefde er is niets mooiers dan van houden en gehouden worden”.

Als allereerst deel ik 4 date tips met jullie. Dates die budget vriendelijk zijn 😉.

  1. Koken voor of met elkaar. Ken je de gezegde “liefde gaat door de maag”? Nou die is bij mij echt van toepassing. Schotel mij een lekkere maaltijd voor en ik ben al gelukkig. En hey wil je deze dag niet koken dan kan je samen ook nog altijd wat lekkers bestellen😋.
  2. Netflix and chill. Heerlijk samen ontspannen. Valentijn valt dit jaar op een werkdag, naast dat alles om 22:00 al dicht is begrijp ik best dat je na een drukke werkdag gewoon lekker thuis wil ontspannen. Dus leg die kussens en dekens maar klaar, zorg voor hapjes, lichten uit, kaarsjes aan en Netflixen maar.
  3. Spa avond at home. Eenvoudig te organiseren en makkelijk om te doen. Heb je kinderen dan hoef je ook geen oppas te regelen 😃.
  4. Chocolate fondue date.  Een supereenvoudige, low key date night die je in enkele minuten in elkaar kunt zetten. Lekker samen kletsen of een gezellig bordspel erbij en smullen maar.

Naast een date wil je je geliefde misschien ook wel verassen met een kleinigheid. Mijn top 5 gifts voor hem en zowel haar zijn:

  1. Een gepersonaliseerd cadeau. Op Yoursuprise,nl heb je leuke originele cadeaus zoals kaarten, chocolade, sokken, knuffels en etc. met naam en of foto. Heb hier al veel cadeautjes kunnen scoren en niet alleen voor Valentijn.
  2. Alcohol. Een gepersonaliseerde fles rum, wodka of gin die maak je op Makeyourownspirit. Een cadeau dat hier goed in de smaak is gevallen. Ook hebben ze bier en wijn🍷.
  3. Muziek raakt mensen en hoe leuk is het om jullie liedje cadeau te geven op een gepersonaliseerde glasplaat. Dit kan op Topplaatje, neem gauw een kijkje.
  4. Het bucketlist boek voor koppels, helemaal leuk! Dit cadeau is niet alleen leuk voor jonge stelletjes. Je kan hem gepersonaliseerd kopen op Yoursuprise voor €19.95 of gewoon origineel voor €14.95 op Bol.com.
  5. Ga je liever voor een mooi sieraad of horloge ? Neem dan een kijkje op Brandfield en via hun giftfinder vindt je het perfecte cadeau in een paar klikken

Zoals ik al schreef je kan het zelf zo gek maken als je wilt. Want een briefje of een appje zal eigenlijk al meer dan genoeg zijn op deze “commerciële” dag en het genieten van het samen zijn. Alvast een hele fijne Valentijnsdag toegewenst.

Met heel veel liefde,

Cherry 🍒

Trending