Welkom bij mijn laatste blog van 2021 🎇. Het gezegde “Don’t look back, you are not going that way” lap ik vandaag even aan mijn laars. Want vandaag kijk ik toch even terug naar waar ik was en waar ik nog wil gaan. In een vogelvlucht vlieg ik het jaar 2021 door met alle diepte en hoogtepunten die daarbij hoorde. Erg benieuwd naar welke lessen ik in de afgelopen maanden heb geleerd 😉.

Januari-Maart.

Eindelijk sta ik in het leven zoals ik dat wil! Alleen ik kan mijn grenzen aangeven en niemand anders. Als ik mijzelf niet accepteer met flaws en al doet niemand anders dat. Cherry is nog steeds hongerig voor geluk.
April-Juni. 

Alles bloeit wanneer de tijd rijp is. Ik werd steeds bewuster van mijn eigen groei. Ik leerde mijzelf steeds beter te begrijpen, ik begon mijn karaktereigenschappen steeds meer te accepteren. Ik was niet meer bang voor het onbekende, ik was niet meer bang voor het nieuwe, ik bleef niet meer langer kiezen voor het oude en vertrouwde!
Juli-September.

Ik leerde geduld te hebben met mijzelf. Mijn transformatie bestaat nou eenmaal uit verschillende fases. Mijn lichaam en geest komen weer met elkaar in verbinding. En doordat mijn lichaam en geest weer in verbinding kwamen met elkaar, kwam ik ook weer in verbinding met moeder natuur.
Oktober-December. 
Als moeder zijnde moet je soms gewoon even egoïstisch zijn, self-care is de nodige brandstof. Af en toe moet je een stapje terug te doen om alles weer helder in beeld te krijgen. Opgeven is geen optie, alleen jij kan je dromen waarmaken!

Mocht je nieuw zijn op mijn blog, dan heb je zojuist al mijn blogs in een notendop meegekregen. Voor mijn nieuwe en trouwe lezers, ik bedank jullie uit het diepste van mijn hart dat jullie de tijd hebben genomen om mijn blog te lezen. Ook jullie hebben mijn 2021 een beter jaar gemaakt. Ik hoop dat jullie ook in 2022 zullen blijven lezen, mij feedback zullen blijven geven en er ook dan weer veel mooie gesprekken mogen plaatsvinden. Er komen in 2022 weer leuke/nieuwe dingen aan. Zoals ik al had aangegeven ga ik het over een andere boeg gooien 😉. Waar het begon als mijn persoonlijke dagboek mix ik dat nu met mind/lifestyle onderwerpen 😁.

Ik wens een ieder een hele fijne jaarwisseling toe,

Een knuffel en dikke zoen,

Cherry❤️

Trending