Vandaag laat ik jullie zien hoe ik een simpele witte blouse style en deel ik ook een aantal leuke shop items. Nog even en dan zit mijn non-shopping challenge erop. 
Ik kan serieus niet wachten om een paar nieuwe items te scoren. 
Maar voor nu neem ik nog even genoegen met wat ik heb en wat ik mijn hubby zijn kledingkast kan vinden. 
Want deze simpele witte blouse komt b.t.w. uit zijn kledingkast🤭.

Welkom bij een nieuwe blog van Cherry🍒

Look 1.

Hier draag ik het overhemd als overslag blouse. Het overhemd komt van de H&M en is dus een herenblouse. Ik persoonlijk vindt dit heerlijk zitten en oversized is ook nog eens in de mode😉. Ik draag de blouse op een lichte spijkerbroek met scheuren. De broek en oorbellen zijn niet meer te krijgen maar ik heb wel soortgelijke items voor jullie gevonden. Maak de outfit af met een paar pumps en je kan weer goed voor de dag komen. You know what the say “Less is more”.

Shoplinks

Look 2.

Niet Shoppen betekent creatief zijn met wat je hebt. En geloof me soms stond ik echt te tieren voor me kast en wilde ik bijna de handdoek in de ring gooien 😅. Maar als ik dan weer foto’s terug zie zoals hier rechts, dan ben ik toch behoorlijk tevreden met mijn look 😊. Hier heb ik de blouse helemaal dichtgeknoopt behalve de twee onderste knoopjes. 1 zijde heb ik mijn broek gestoken en de andere zijde heb ik los laten hangen. Om het toch een beetje een sportieve look te geven in combinatie met mijn leren jogger. .

Shoplinks

Look 3.

Door die hele challenge ben ik een stuk creatiever geworden met kledingitems 😂. Hier heb ik de blouse tot het midden dichtgeknoopt, het gedeelte wat los was heb ik opgeknoopt. Je kan de blouse i.p.v. opknopen ook in je broek steken en poffen. Maar voor een feestje vond ik dit net wat meer jus geven. Eenvoudig kan best leuk zijn. Het is maar net met welke accessoires jij je outfit af maakt 😉.

Shoplinks

Look 4.

Wie wat bewaart heeft nog wat. Deze spencer heb ik vorig jaar gekocht en wel geteld 2 keer gedragen. Nu met deze heerlijke dagen kwam hij goed van pas, niet te warm maar ook niet te koud. Uiteraard kan je er ook een maillot of legging onder dragen. Maar met 18/19 graden mag er ook wel wat been getoond worden 😀. Een paar leuke laarzen eronder en Cherry is ready to go. Het overhemd hangt trouwens voortaan in mijn eigen kast🤷‍♀️.

Shoplinks

Look 5.

Al mijn outfitjes zijn meestal wel lekker makkelijk. Maar dit is toch wel 1 van mijn favorieten. Er toch leuk uitzien maar ook lekker kunnen bewegen. Geen overbodige luxe wanneer je moet rennen en vliegen voor de boodschappen, school en andere verplichtingen van de kinderen. Hier heb ik de blouse gewoon lekker los en open hangen gecombineerd met een wit hemdje en een heerlijke losse broek. Deze sneakers met dikke zool staan trouwens op mijn shoplijstje. Ik vindt ze helemaal leuk🤭.

Shoplinks

Look 6.

Mijn laatste look is een wat chiquere look. En terwijl ik naar de foto kijk bedenk ik me dat ik hier nog wel een kettinkje aan had mogen toevoegen🤷‍♀️. Maar dat terzijde, de blouse heb ik aan de bovenkant naar binnen gevouwen en een gedeelte dichtgeknoopt. Wat overbleef van de blouse heb ik opgeknoopt. Je kan hier een mooie strikje in maken of je kan de losse uiteindes netjes naar binnen wegwerken. De blouse heb ik gecombineerd met een zwarte losse pantalon. Ready to step into the weekend 🎉.

Shoplinks

Mijn liefde wil ik bedanken voor het opofferen van zijn witte blouse. En jullie voor het lezen van mijn Blog. Iedere eerste zondag van de maand zal ik een nieuwe Fashion & Beauty Blog publiceren. 
One last thing!!! 
Zouden jullie de onderstaande poll nog voor mij willen invullen? 
Alvast thank you en een lieve groet!

Trending