Joggingbroeken, wie houdt er nou niet van? Tijdens de corona periode is mijn liefde voor joggingbroeken alleen maar gegroeid. Ik vond ze altijd al heerlijk comfortabel zitten om in huis lekker te loungen, en dan het allerliefst in de joggingbroeken van mijn hubby. Maar naast dat joggingbroeken comfortabel zitten zijn ze ook nog eens veelzijdig.  Je kan ze tegenwoordig ook heel stylish dragen. In je joggingbroek naar het werk? Ja dat kan gewoon! Je kan je joggingbroek namelijk dragen met een paar sneakers, met een paar stoere kistjes en ja zelfs met hakken.

Welkom bij een nieuwe blog van Cherry.

In deze blog laat ik een paar looks zien en hoe ik mijn joggers style. De meeste joggers die ik in mijn bezit heb zijn van de H&M en Zara. Ik heb ze in verschillende kleuren en modellen. Maar ik laat er vandaag maar 5 zien en natuurlijk ook joggers die wij sinds kort zelf bedrukken. Neem vooral een kijkje op DRC The brand.

DRC THE BRAND pagina

Naast mijn lookjes zal ik ook een aantal linkjes met jullie delen waar jullie kunnen shoppen. De meeste van mijn items zijn wel alweer van een jaar geleden want ja deze dame doet ook nog steeds aan de non shopping challenge. (nieuwsgierig? Lee blog#3) Maar ik heb mijn best gedaan om hier leuke andere items voor terug te vinden* veel shop plezier.

Blog #3 *2022* Een emotionele uitlaatklep

Lang leven de groepsapp😅. Ter plekken maak ik een impulsief besluit. Krabbend op mijn achterhoofd ga ik dit wel volhouden? Ik heb nog helemaal geen plan de campagne gemaakt ofzo, maar ik wil dit. Dit zou helemaal nog niet zo gek voor mij zijn😋. Cherry gaat dit gewoon doen. Benieuw naar welk besluit ik heb genomen? En hoe dit tot stand is…

Keep reading
 • Joggers H&M shop
 • Blazer Zara shop
 • T-shirt DRC the brand shop
 • Tas van Haren shop
 • Schoenen van Haren shop*
 • Bril Stradivarius shop*
 • Oorbellen Shein shop
 • Joggers h&m shop
 • T-shirt DRC the brand shop
 • Jasje Zara shop
 • Schoenen shop
 • Oorbellen Primark
 • Joggingpakken DRC the brand shop
 • Geruite overhemd Joanes store shop*
 • Beige jogger Nelly.com shop
 • Bruin/beige jordans shop
 • Rode bandana Zeeman
 • Oorbellen Primark
 • Oversized denim jacket shop*
 • Sneakers Puma shop
 • Joggers H&M shop
 • Coltrui New Yorker shop
 • Tas New Yorker shop
 • Oorbellen Primark
 • Joggers met flare Zara shop
 • Leren jas Zara shop
 • Geblokte blouse zwart-wit H&M Shop
 • Tas ComegetFashion Shop*
 • Schoenen Cherystyle shop
 • Blazer Zara shop
 • Pumps shop*
 • Zonnebril Stradivarius shop
 • Oorbellen Shein shop
 • Geblokte jas Sans Online shop
 • Zonnebril Stradivarius shop
 • Joggers H&M shop
 • Pumps Steve Madden shop
 • Coltrui New Yorker shop

Dit waren mijn lookjes.

Hoe vonden jullie deze blogpost? Dit is mijn tweede shop blogje en moet er nog een beetje mijn weg in vinden. #bloos.

Wat is jouw favoriete manier om een joggingbroek te dragen? Let me know!

Trending