Hieperdepiep hoeraaaa happy birthday to me. Vandaag de eerste lentedag mag ik dan 36 kaarsjes uitblazen. Mijn verjaardagen zijn na het overlijden van mijn vader nooit helemaal meer het zelfde geweest. 1. Omdat hij vier dagen na mijn verjaardag is overleden. 2. De angst om op mijn 35ste te komen overlijden was ergens ook altijd wel aanwezig. MAAR nu ik de 36 aantik voel ik toch een verandering in mijzelf. Is het omdat ik over de 35 nu ben? Of is het die geweldige transformatie waar ik me in bevind? Hoe dan ook het maakt niet uit. Het is mijn dag… #ariesseason is begonnen.

Vandaag 36 random facts about Cherry en beantwoord ik een aantal vragen die zijn binnen gekomen. Veel leesplezier.

36th things about me on my 36th Birthday 🎂.

1. Mom of three 💜. Ik ben gezegend met 3 kinderen, 2 jongens van 7 en 13 en een meid van 16.
2. My heart still belongs to him 💑. Na 17 jaar nog altijd happy in LOVE! Vraag : Zijn er al trouwplannen? Haha deze vraag kreeg ik ook in blog 16 Q&A time van vorig jaar. Maar nee er zijn nog steeds geen trouwplannen. Hij is nog steeds niet op zijn knie gegaan.
3. My dad passed away when I was eleven 😢. Zijn overlijden heeft behoorlijk wat littekens achter gelaten. Elke dag is het gemis er nog steeds maar het heeft nu eindelijk echt een plekje gekregen.
4. For a long time I hated my birthday 😅. Ik vond het moeilijk om op mijn dag vrolijk te zijn! Waarom? Ga door naar nummer 5.
5. I always felt guilty celebrating life 😬 He died March 25th, you can do the math 😉. Ik vond het heel moeilijk om mijn geboortedag te vieren wetende dat 4 dagen later het weer een hele verdrietige dag was. Maar vandaag heb ik echt zo heerlijk genoten. Misschien ook omdat zijn overlijdens dag nu een andere invulling vanaf heden gaat krijgen.
6. I’m a mommy’s girl 💖. Ik ben echt wel een kind van mijn moeder. We kunnen best wel botsen en we hebben echt weleens wat uitdagingen gehad maar nee deze meid kan nog altijd niet zonder haar moeder.

Alle foto’s die zijn geplaatst in deze blog behoren tot Cherrysjourney. Deze foto’s mogen niet zonder toestemming gedeeld worden.

7. I have 2 younger brothers 👱🏽‍♂️👱🏽‍♂️. Vraag: Ben je enigst kind? Ik heb twee jongere broertjes van 34 en 31, Ik schrijf alleen niet heel veel over ze. Ze laten me zoveel mogelijk vrij in wat ik doe, bepaalde onderwerpen schrijf ik niet over omdat het ook over hun jeugd gaat. En hun willen dat gewoon voor hunzelf houden en dat respecteer ik. Maar ben een trotse zus hier hoor hey!
8. I ♡ food 🍟🍗🥘. Zo een slechte gewoonten, maar wil je een gezellige Cherry? Zorg dan voor een lekkere maaltijd en ik ben de allerleukste.
9. I’m terrified of mices 🐁. Nee ik heb serieus gewoon een fobie! Als sinds klein meisje, misschien toch maar eens onderzoeken waar dit vandaan komt? Ik ga hyperventileren, huilen en uhhhh ik laat nog net niet alles lopen wanneer ik er 1 zie😅.


10. I’m a real music junkie 🎶. Ik houdt van allerlei soorten muziek en er gaat geen dag voorbij dat ik even een van mijn lievelingsnummers blaas.
11. When I was little I wanted to become a lawyer 👩🏽‍⚖. Uiteindelijk doe ik nu iets heel anders. Ik ben op een jonge leeftijd moeder geworden en heb uiteindelijk andere keuzes gemaakt. Maar nu dat ik werk als pedagogisch medewerker kan ik me eigenlijk geen andere baan meer voorstellen. Het is zo ontzettend leuk, geen dag is het zelfde en die goud eerlijke smoeltjes laten mijn hartje iedere dag weer smelten.
12. My favourite quote: ” God gives his toughest battles to his strongest soldiers ” 💪🏽. Vraag: Wat is jouw favoriete Quote? Dit is echt wel een Quote waar ik me altijd aan vasthoud wanneer ik door een van mijn moeilijkere periodes ga. Het geeft me kracht!
13. When Mariah Carey’s song ” fantasy” comes along my alter ego comes up ! Vraag: favoriete nummer? Sinds klein meisje heb ik al wat met dit nummer 🤭. En hoe oud ik ook wordt put on some Mariah en je krijgt een hele show.
14. As a teenager I was in love with LL cool J 🤣 Vraag: High School Crush? Sorry not sorry, ik heb een zwak voor kale mannen en uhhhhhh laten we niet praten over DE man zijn lippen 💋.
15. I don’t want to get married but I love the look at wedding dresses 🤫. Vraag: Zou je willen trouwen? O lordy, weer een trouw vraag 😊. Eigenlijk heb ik altijd gezegd dat ik nooit wilde trouwen. Mijn liefde en ik hebben hier ook weleens gesprekken over gehad. Maar nu dat ik ouder wordt merk ik wel dat ik vaker naar trouwjurken kijk en er weleens over nadenk. Mijn kinderen zouden het namelijk wel heel erg graag willen.
16. I’m a lil weird, 13, 14,15, 17 and 19 will prove that 😂. Kan het niet helpen.
17. Sometimes I like to bite people for no reason 😬. Soms is het gewoon lekker om te bijten, kan het echt niet helpen.
18. Black is my happy colour🖤. Voor een lange tijd droeg ik alleen maar zwart maar sinds een periode komt er steeds meer kleur bij. Zwart is makkelijk, zwart kleed af en met zwart kan je gewoon nooit fout gaan🤣.
19. I can burp like a real big ass dude🙄. Ik weet het “een echte dame doet dit niet. Maar het kan soms zo een heerlijke opluchting geven🤷‍♀️.

20. I once cut my own eyelashes by accident🙈. Vraag: domste actie ever? Nou dan is dit toch wel echt mijn eigen wimpers knippen. Ik weet niet waar mijn verstand zat op dat moment maar die was echt even zoek! Mijn schoonzusje had ‘one by one lashes’ gezet en ik vond ze te lang. Ze prikte in mijn ooglid en waren gewoon super hinderlijk. Dus ik dacht ik knip ze wel even bij. Hahaha ze zaten helemaal perfect en hartstikke mooi. Totdat ik de wimpers ging verwijderen😂. Wat een drama en wat een geduld moet je hebben om je wimpers weer te laten groeien. Maar goed ze zijn er weer en geen ‘lashes’ meer voor deze meid!
21. Vraag: Hoe gaat het nu met jou en je mentale gezondheid? Ik kan oprecht zeggen dat het goed gaat met deze dame 😁! Ik heb het gewoon weer allemaal onder controle iets waar ik alleen maar van durfde te dromen begint nu echt realiteit te worden. In het begin was het keihard werken maar ik merk nu dat het het echt allemaal waard was. Er zijn wel dagen dat ik gevoelig ben voor bepaalde triggers maar ik weet nu hoe ik hier op moeten reageren en welke stappen ik moet ondernemen zodat deze triggers niet de overhand krijgen op mijn gesteldheid. Zo trots op mijzelf 🤭.
22.I’m a good listener but if I get excited about the topic then expect frequent interruption.🤷‍♀️ Vraag: Wat vindt jij een irritante eigenschap aan jezelf? In mijn enthousiasme kan ik dus soms mensen onderbreken, soms een beetje vaak. Ik weet het, het is bloedje irritant maar hey liever dat dan iemand die totaal ongeïnteresseerd is😉.
23. Although I love to read, I actually don’t own books 📗. Ik heb dus eigenlijk bijna geen boeken, maar ik vindt het heerlijk om te lezen. Wordt tijd om wat te gaan aanschaffen. Heb je tips? Je weet hoe je me moet contacten😀.
24. Vraag: Zie je jezelf als een moderne of traditionele moeder? Wat een super leuke vraag! Ik ben een beetje van beide denk ik. Ik ben natuurlijk een jonge moeder en ga mee met de tijd maaaaaaaaar in sommige dingen ben ik ook echt wel traditioneel. Kan nu niet zo snel op een voorbeeld komen.
25. Vraag: Wat was de mooiste dag in je leven? Sorry misschien heel cliche maar dat zijn er dan 3 en dat zijn de dagen dat mijn kinderen zijn geboren. Het blijft toch een wonderbaarlijke ervaring die je als vrouw mee mag maken.
26. I’m like a chameleon at times 🙈. Soms heb ik echt weer een beetje last van een identiteitscrisis hahaha. Nee even zonder alle gekkigheid, ik houdt ervan om van tijd tot tijd wat anders te doen met mijn haar. Mijn haar is mijn accessoire en soms moet je daar een beetje verandering inbrengen😉.
27. I talk in my sleep sometimes and wave at you to 🤚. Heel gek, ik heb het zelf vaak niet door en moet het dan horen van mijn hubby. Waarschijnlijk droom ik dan zo intens en ga ik er helemaal in op. Ik kan ook ineens gaan gillen terwijl hij alleen de afstandsbediening zoekt aan de kant van mijn bed. Dat was schijnbaar een hilarisch moment😒.
28. I love singing and dancing in the car. Queen Bee got nothing on me! 💃. Heerlijk het helpt me te ontspannen in de auto, zeker toen ik heel erg last had van mijn paniekaanvallen.
29. I love road trips 🚗. Autorijden ontspant me ik kan echt door heel Nederland rijden. Just me, the car, my radio and the road.

30. Painting is my therapy 🖌. Dit is mijn meest rustgevende hobby, iets wat ik op het moment te weinig inplan. Dat gaat dus op mijn doelen lijstje 🤭.
31. I had a major girl crush on Ciara 😍. Als ik ooit op vrouwen zou vallen dan stond Ciara boven aan mijn lijstje. In de clip promise had zij mijn hart gestolen!
32. When I was pregnant I cried just because my mom took one lil piece of popcorn 🤣 . Tijdens een zwangerschap kunnen de hormonen rare dingen met je doen🤷‍♀️.
33. I just can’t go a day without my family ♡. Heeft geen verder uitleg nodig toch ❤️.
34. I can’t watch scary movies anymore. De spanning geeft me gewoon serieuze pijn in mijn buik 🙈. 35. Vraag: Kan jij jezelf beschrijven in 1 zin? Haha die is simpel! Prettig gestoord😉. 36. Vraag: Waar haal jij je inspiratie vandaan? Alles waar ik over schrijf zijn dingen waar ik zelf tegen aan loop in het leven of wat ik heb meegemaakt. Daar haal ik voornamelijk mijn inspiratie uit. Doordat ik destijds in therapie was gegaan kwam ik ook weer in een creatieve flow. Iets met ontspannen en prikkelingen in mijn hoofd die er uit moeten zowel in bloggen, schilderen en nu ook met kleding. Daarnaast haal ik inspiratie uit de mensen om me heen en natuurlijk mijn kinderen.

Nou dat was het dan 36 random facts about Cherry 🍒 Ik hoop dat jullie er van hebben genoten en tot volgende week!

Trending