De winter is in aantocht en zo ook mijn fashiondrama. Ik heb geen hekel aan de winter maar wel aan die laagjes kleding die je aan moet om jezelf warm te houden. Het allerliefst loop in de kleren van me hubby. Lekker groot en heel belangrijk, het zit zo lekker comfortabel! Een groot voordeel hiervan is dat mijn shapers lekker in de la kunnen blijven liggen, die vetrolletjes hoeven niet ingesnoerd te worden en de boezem kan lekker ademen. Alleen maar pluspunten voor mij 😁

Maar het oog wil natuurlijk ook wat! Ik moet ook heel eerlijk bekennen dat ik me niet altijd even vrouwelijk voel als ik de kleding van me hubby rondloop. Dus deze winter pas ik mijn stijl toch maar een beetje aan en heb ik een aantal nieuwe items gescored en gemixed met wat ik al had. In deze blog ga 10 items met jullie delen.

De meeste items zijn allemaal koopjes die ik heb gescored 😚. Want laat ik nou een echte koopjes jager zijn. Uiteraard zal ik ook wat leuke linkjes met jullie delen.

De pufferjas.

Je komt ze tegen in allerlei kleuren en lengtes. Een onmisbare jas om het koude weer dragelijker te maken. Die van mij heb deels cadeau gehad van mijn lieve broertje twee jaar geleden en ik kan nog steeds niet zonder. Zelf heb ik voor een lang model gekozen zodat de benen lekker warm blijven. En ondanks dat ik de mijne twee jaar geleden heb gekregen, zijn de jassen nog steeds verkrijgbaar. Zeker een aanrader ! Geen koopje maar wel een investering waar ik nog steeds van kan genieten.

https://www.air-force.nl/grace-jacket-true-black-frw0622901.html

A bleu jeans.

Ik ben een sucker voor de gescheurde jeans maar helaas zijn die niet erg warm voor de winter. Maar een goede hele spijkerbroek mag ook zeker niet ontbreken deze winter. Ik zelf heb een skinny jeans en een flare jeans. Deze kan je ook weer eindeloos combineren met verschillende tops. En ze kunnen het het hele jaar door 😉

Beanies.

De perfecte accessoire die ook nog eens je hoofd warm houdt. Daarnaast is het ook een heerlijke uitkomst voor wanneer ik de straat op moet terwijl ik een bad hair day heb. Diegene die nu in mijn tas te vinden is komt van pieces.

De zwarte legging.

Ik kan niet zonder mijn zwarte legging! Heerlijk voor onder die coljurk of oversized hoodie als ik geen zin heb om me aan te kleden. Voor de winter kan je genoeg gevoerde leggings vinden in verschillende materialen.

De coltrui.

In mijn tienerjaren waren die perfect voor het verhullen van een zuigzoen🤣 Nu zijn ze heerlijk om je nek warm te houden. En je kan ze eindeloos combineren. Effe of met streepjes, lang of kort, strak of los, de coltrui hoort zeker een plekje in je kast te hebben.

Schoenen komen bij style woerden vandaan. Zo ook de zwarte coltrui deze komt samen met een broek. De oranje trui met glitters is van vorig jaar, geen idee waar ik deze heb gekocht. De skinny jeans komt bij de We vandaan en de flare jeans heb ik vorig jaar bij store woerden gekocht. https://stylewoerden.nl/ https://thestorewoerden.nl/ https://www.wefashion.nl/

Lounge wear.

Dit zijn toch wel mijn favoriete items uit mijn kast en de kast van mijn hubby! Ik kan echt niet zonder😁 Heerlijk voor in huis maar ook om even naar de winkel te gaan of als je een keer geen zin hebt om na te denken wat je nou weer naar werk aan moet.

Dit pak heb ik bij https://www.max15.nl/ vandaan. Een website waar ik heel toevallig op terecht was gekomen. Ze hebben leuke koopjes voor max 15 euro. Af en toe echt wel waard om een kijkje op te nemen!

Blazers.

Ongeacht het seizoen, blazers zijn voor mij altijd een uitkomst. In de winter kan je ze stylen over dikke gebreide truien, hoodies en bodysuits voor een meer casual, maar toch samengestelde look. Leuk met een jeans , een leren broek, gevoerde legging of joggingbroek.

De ruitjes blazer en broek heb ik net nieuw aangeschaft en zijn van Ivypark X adidas denk toch wel een van mijn nieuwe favorieten! Zeker de blazer voldoet aan al mijn verwachtingen. De gevoerde legging heb ik van mijn moeder😚 De leren broek komt ook weer bij store woerden vandaan.

https://www.adidas.nl/ivypark https://thestorewoerden.nl/

Spencer.

De spencer is terug van weggeweest en kan deze winter niet ontbreken in de kledingkast. Ik heb er dus ook maar weer een aangeschaft. En zo makkelijk om te combineren ! leuk over die blouse of dat ene jurkje. Scoren dus ! Spencer komt van https://www.sans-online.nl/dameskleding/, witte blouse uit mijn hubby zijn kast, laarzen zijn van vorig jaar of het jaar daarvoor van https://thestorewoerden.nl/.

Laarzen.

Laarzen, ja ik kan ze echt het hele jaar door dragen, hoog of laag, knie, kuit of enkel. Naast dat ik een sucker voor gescheurde jeans ben, ben ik ook echt een sucker voor laarzen. Hiervan kan je er genoeg terug vinden in mijn kast. Wel zijn ze allemaal zwart haha, maar juist die zijn lekker overal mee te combineren.

Sjaals.

Last but not least, de Sjaal! Deze mogen we zeker niet vergeten. Het zorgt er niet alleen voor dat je je hals lekker warm houdt, maar het is ook een leuke toevoeging aan je outfit. Je kan ze in elke prijsklasse vinden. Ik ben een fan van de sjaals die mijn moeder voor mij heeft gebreid. Lekker uniek.

Ik hoop dat mijn lijst met winterbenodigdheden jou ook helpt om de winter door te komen. Mocht jij nog een item in gedachten hebben waarvan je denkt dat deze ook zeker in mijn kast thuis hoort…. Laat dit dan achter in een reactie.

Veel liefs,

Cherry ❤️

Trending