About Cherry

Cherry is geboren op 21 maart 1986 in Arnhem. Dat maakt haar nu 37 jaar jong. Haar vader was Surinaams en haar moeder is Indisch, waardoor Cherry zelf een heerlijk mengelmoesje is. Cherry is geen enigst kind, want zij heeft ook twee jongere broers. Helaas is haar vader op jonge leeftijd overleden, wat bij haar de nodige littekens heeft achtergelaten.

Cherry is niet getrouwd of verloofd, maar is nog steeds na bijna 19 jaar super verliefd. Samen met haar partner en drie kinderen woont zij in Beverwijk. Zij hebben twee heerlijke jongens van 14 en 9, en ze hebben ook nog een mooie dame van 18 jaar oud. Twee van Cherry haar kinderen zijn chronisch ziek en dat kan soms behoorlijk zwaar zijn. En als je snel hebt gerekend, dan heb je gelijk. Cherry is inderdaad op jonge leeftijd moeder geworden.

In haar jongere jaren heeft zij veel gezien en meegemaakt en dacht dit goed weggestopt/verwerkt te hebben. Maar na haar stikervaring op de operatietafel in 2020 werd de doos van Pandora geopend. Zij kreeg te kampen met een angst-/depressiestoornis en haar hele leven werd op zijn kop gezet. Alsof dat al niet genoeg was, want haar bonuspapa was in die periode ook aan het vechten tegen kanker.

Tijdens deze diepe en donkere periode is zij begonnen met Cherrysjourney, haar online dagboek waar zij over haar ervaringen kon schrijven.

Ondanks haar kwetsbaarheid probeerde Cherry wat van haar leven te maken. En tijdens deze reis probeerde zij ook anderen te motiveren en te inspireren.

Daarnaast wilde en wilde zij nog steeds een steentje bijdragen aan het doorbreken van het stigma dat heerst rondom mentale gezondheidsproblemen. Wat werd zij hard met haar neus op de feiten gedrukt. De tranen die zij heeft gelaten door onbegrip van anderen en de rare opmerkingen waar zij mee heeft moeten omgaan, wil zij een ander besparen.

Haar weg naar herstel was niet heel makkelijk, want tijdens haar healing journey is Cherry ook bijna haar moeder kwijtgeraakt aan een hersenstam bloeding. Gelukkig vond Cherry haar op tijd. Maar ondanks alles kwam Cherry weer positief terug in het leven, zij was gegroeid, en zij geloofde nog altijd in liefde, vrijheid en geluk, ondanks alle tegenslagen. In 2022 kondigde zich een groot verlies aan: haar bonuspapa had de strijd tegen kanker overwonnen, maar is wel heel plotseling overleden. Al die emoties die hierbij kwamen kijken waren een trigger voor Cherry, zij deed weer 4 stappen terug. Cherry herpakte zich en als een frisse wind ging zij alles weer tegemoet. Tot eind juli 2023, zij werd opgenomen en in augustus kreeg zij de diagnose IIH. Meer hierover kan je teruglezen in haar laatste blogs.

Cherry is een vrouw die de afgelopen jaren te maken heeft gehad met veel tegenslagen, maar ze blijft vastberaden om haar persoonlijke doelen in het leven te bereiken. Cherry neemt jullie mee op haar reis als moeder, vrouw en alles wat daar nog meer bij komt kijken.