Site pictogram Cherry's journey

Cherry

Wie is Cherry?

Hallo daar. Wat ontzettend leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn pagina. Ik ben Cherry, geboren op 21 maart 1986 te Arnhem in Nederland. Mijn vader was Surinaams en mijn moeder is Indisch, dat maakt mij een heerlijk mengelmoesje.

Ik ben niet verloofd, niet getrouwd maar wel nog altijd super verliefd! Ik heb een hele lieve partner (al 18 jaar) en samen hebben wij drie kinderen. Wij zijn gezegend met 2 jongens (14 en 8 jaar) en 1 meid (17 jaar). Twee van de drie kinderen zijn chronisch ziek en dat is soms behoorlijk aanpoten. (Als je snel gerekend hebt dan is het antwoord ja, ik ben een jonge moeder.)

Ik geloof nog altijd in liefde, vrijheid, vertrouwen en geluk!

Cherry’s journey, is ontstaan toen ik door een moeilijke en zware periode ging. En nu sinds een jaar of twee neem ik jullie mee in mijn online dagboek. In mijn jongere jaren heb ik veel gezien, gehoord en meegemaakt en dat samen met het verlies van mijn vader heeft behoorlijk wat littekens achter gelaten. Met een depressie achter de rug en een angststoornis die zo nu en dan mijn dag op zijn kop kwam zetten, staan ik op een keerpunt in mijn leven. Ondanks mijn kwetsbaarheid lukt het mij eindelijk weer om van alles in het leven te genieten.

In mijn blogs schrijf ik over mijn reis als vrouw, moeder en alles wat daarbij komt kijken.

Mobiele versie afsluiten