Cherry

Ik geloof nog altijd in liefde, vrijheid, vertrouwen en geluk!

Mijn naam is Cherry. Ik ben geboren op 21 maart 1986 te Arnhem en ben 36 jaar jong. Mijn vader was Surinaams en mijn moeder is Indisch, dat maakt mij een heerlijk mengelmoesje. Was ik enig kind? Nee zeker niet ik heb ook nog twee jongere broertjes.

Ik ben niet verloofd, niet getrouwd maar wel verliefd. Ik heb een hele lieve partner en samen hebben wij drie kinderen. Wij zijn gezegend met 2 jongens (13 en 7 jaar) en 1 meid (16 jaar). Twee daarvan zijn chronisch ziek en dat is soms behoorlijk aanpoten. En als je snel gerekend hebt dan is het antwoord ja, ik ben een jonge moeder.

Ik ben werkzaam als pedagogisch medewerker. Mijn rust vindt ik in : lekker wandelen, schilderen, schrijven maar ook muziek. Ik ben een gezelligheidsmens en familie staat bij mij bovenaan. Ik houdt van dansen, lekker eten, mijn vriendinnen en erop uitgaan met mijn gezin.

Cherry’s journey, is een persoonlijke blog. Ik geef jullie een kijkje in mijn online dagboek en ik schrijf alles vanuit mijn eigen “ik” gevoel. Mijn vader ben ik op jonge leeftijd verloren en dat heeft behoorlijk wat littekens achter gelaten. Met een depressie achter de rug en een angststoornis die zo nu en dan mijn dag op zijn kop kwam zetten, staan ik op een keerpunt in mijn leven. Ondanks alle tegenslagen staat Cherry namelijk nog altijd voor liefde, vrijheid, vertrouwen en geluk! Ik ben aan het onderzoeken wat mijn doelen en dromen zijn en hoe ik deze kan bereiken ondanks mijn kwetsbaarheid.

Ik ben er van overtuigd dat we heel veel van elkaar kunnen leren. We hebben allemaal verschillende ervaringen, meningen en ideeën. Ik wil die graag met jullie delen en hoop deze ook van jullie te ontvangen in de reacties. Ik schrijf niet alleen over mij als moeder maar ook mij als vrouw en wat mij bezig houdt.

NEEM CONTACT OP

Cherry is altijd beschikbaar voor gesprekken. Kom je een onderwerp tegen waar je verder op in wilt gaan? Aarzel dan niet om contact op te nemen.

My song at the moment:

%d bloggers liken dit: