Wie is Cherry ?

Oké daar gaan we, wat is dit reten spannend zeg! We gaan met de billen bloot. Na lang wikken en wegen, gaan ik het toch proberen. Bloggen, zal ik het in me hebben? Zal ik lezers kunnen raken met mijn woorden? Maar nog belangrijker kan ik wat voor een lezer betekenen? Ik ben nog wel een beetje zoekende, dus alle tips zijn welkom. Een ding weet ik wel, ik wil dat het persoonlijk wordt.

Het lijkt me dan ook niet meer dan logisch dat ik mijzelf in mijn eerste “korte” blog aan jullie voorstel. Mijn naam is Cherry. Ik ben geboren op 21 maart 1986 te Arnhem. Mijn vader was Surinaams en mijn moeder is Indisch, dat maakt mij een heerlijk mengelmoesje. Was ik enig kind? Nee zeker niet ik heb ook nog twee jongere broertjes. Mijn vader ben ik op jonge leeftijd verloren en dat heeft behoorlijk wat littekens achter gelaten.

Ik heb een hele lieve partner en samen hebben wij drie kinderen. Wij zijn gezegend met 2 jongens (12 en 6 jaar) en 1 meid (15 jaar). Twee daarvan zijn chronisch ziek en dat is soms behoorlijk aanpoten. En als je snel gerekend hebt dan is het antwoord ja, ik ben een jonge moeder.

Ik woon in Beverwijk en ben werkzaam als pedagogisch medewerker. Mijn rust vindt ik in : lekker wandelen, schilderen, schrijven maar ook muziek. Ik ben een gezelligheidsmens en familie staat bij mij bovenaan. Net als jullie ben ook ik Cherry (opnieuw) aan het leren kennen. Na een aantal heftige periodes in mijn leven staan ik nu op een keerpunt. Daar zal ik nu niet teveel over uitweiden, maar ik zal verschillende onderwerpen aansnijden in mijn volgende blogs.

Gepubliceerd door Cherry Amour

- It was her chaos that made her beautiful-

12 gedachten over “Wie is Cherry ?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: